Referencer

"Henrik Køhlers foredrag er fulde af emneviden, engagement, humor og et klart og dejligt sprog, alt krydret med et billedmateriale af en utrolig høj kvalitet"Knud Ager Pedersen, Holstebro aktivitetscenter.

"Det har været virkelig spændende og oplevelsesrige foredrag Henrik har holdt. De utroligt flotte billeder, krydret med musik gjorde , at tilhørerne er gået fra foredragene med en viden om Sydamerika og mange oplevelser rigere." Britta Samuelsen, Hobro Aftenskole.

"Med sine utroligt flotte og fortællende billeder, medfølgende musik og lyrik, gav han os en meget spændende aften. Henrik er en meget engageret og oplysende foredragsholder, der er god til at "fange" sin tilhørerskare". Marianne Gregersen, Ærø Efterskole.

"Alle var levende optaget af at høre om de fjerne egne de to timer foredraget varede. Dagen efter sagde en af de indsatte: "Ham kunne vi godt tænke os at høre en aften mere!" Bedre anbefaling gives vel næppe!" Estrid H. Holm, præst. Statsfængselet ved Nr. Snede.

"Foredragets længde (over 1½ time) stiller store krav til foredragsholderen, når man har med unge medievante mennesker at gøre, men dette formår Henrik Køhler med sin levende fremstilling og gode fortællerevne, samt - ikke mindst - nogle meget flotte og illustrative dias." Finn N. Laursen, Ribe Katedralskole.