Du er her:  Hjem > Malawi

Malawi

Afrikas varme hjerte

Malawi er et af afrikas allerfattigste lande, men også et af de mest spændende lande at besøge, hvis man vil opleve det "oprindelige" Afrika. Rejsen begynder i den meget specielle hovedstad Lilongwe.

Herefter går turen til Monkey Bay i malawisøens sydlige ende. Søen er på størrelse med Jylland. Mange mennesker ernærer sig ved fiskeri af silver fish fra deres udhulede træstammer.

Tæt ved Liwonde tager foredragsholderen på flod-safari på Shire-floden. Her er 100 vis af flodheste og enkelte elefanter. I Blantyre besøges carlsberg bryggeriet og direktør Anders Lassen. Familien bliver inviteret til at bo i bryggeriets gæstehus med egen kok og fri bar.

Vi aflægger besøg hos Kasinthula sugar cane growers som modtager ekstra penge fra deres tilknytning til fair trade, - også kendt som Max Havelaar. Her bliver man bedt om støtte fra en forening for 500 børn der er forældreløse p.g.a. aids. I Zambia besøges South Luangwa national park på en 4 dages safari. Den 9000 km2 store park er berømt for et meget varieret dyreliv og få turister. Her er nær-oplevelser med såvel løve som elefant.

Rejsen er foretaget med støtte fra danidas oplysningsbevilling.