Du er her:  Hjem > Peru,Ecuador og Galapagos 2013 > 1. Florida, Ecuador, Lima og Cusco

1. Florida, Ecuador, Lima og Cusco

 Det 1. af 3 foredrag fra 60 dages rejse i Sydamerika.

Miami set fra en 7-sæders dodge. Overflod af fancy italienske sportsvogne. ”Hænderne på rattet” – vi bliver standset af en kvindelig betjent i pick-up.  Miccosukee-indianere demonstrerer alligator-brydning i floridas everglades-nationalpark. Rigt dyreliv i sumpene. Hjem hos ”amerikansk familie”.

Quito, ecuadors hovedstad og en dansk emigranthistorie. I provinsbyen Salcedo i Andesbjergene besøger vi gamle venner, - familien Toapanta, som foredragsholderen mødte 1. gang i januar 1978 og siden har besøgt med ca. 10 års interval’er.  Kæmpe torsdagsmarked  med:  lamaer, svin, geder, får, æsler og kvæg samt stegte marsvin.

”Mitad del mundo”, - verdens midte – ækvatoriallinien i Ecuador, som landet er navngivet efter. 7 dage i Lima, Peru.  Præ-inka-ruiner og et besynderligt zoo-besøg. Cusco – den gamle inka-hovedstad. Datter bliver indlagt med amøbedysenteri på hospitalet. Konsulterer brujo (troldmand) på det store marked.  Fotograf med tre-benet apparat fremkalder et s/h foto for os. Besøger  en af de største inkaruiner Sacsayhuaman og betaler 560.- kr. i entré.

Varighed 1½ time. Kan afkortes efter ønske. Kan opleves uafhængigt af de to andre foredrag.

 Rejsen er foretaget med støtte fra danidas oplysningsbevilling.